LaPerna

LaPerna este un brand creat din dorința de a ajuta oamenii care mișcă lucrurile să performeze la capacitate maximă. Facem acest lucru optimizându-vă orele de somn cu ajutorul unor produse testate și atent selectate ce au impact major asupra somnului. Credem în calitate și în produse ce fac o diferență.

Am creat LaPerna la 21 de ani, cu gândul la toți antreprenorii, sportivii și profesioniștii pe care îi admir, care depind extrem de mult de calitatea somnului pentru a putea fi cea mai bună versiune a lor zilnic și pentru a putea performa fără limitările unui somn precar. Eu însumi sunt foarte influențat de calitatea somnului și am vrut să creez un spațiu super specializat pe somn și care să fie alături de cei ce mișcă lucrurile în lume, adică voi... the changemakers. LaPerna este al doilea business pe care l-am pornit, un proiect în care mi-am pus sufletul și competențele pentru a vă oferi sentimentul de grijă, preocupare autentică, meșteșug și calitate. Lucrez constant nu doar la dezvoltarea unui business, ci și a unei comunități de changemakers care împărtășesc aceleași valori.

Ca antreprenor, sunt foarte conștient de nevoile si recomandările voastre.

Scrie-mi oricând pe cristian@laperna.ro

Mission

Misiunea noastră este să transmitem autenticitate, simțul detaliilor și grijă față de toți changemakerii din comunitatea noastră, care merită tot să fie cea mai bună versiune a lor. Definim confortul nu doar prin calitatea materialelor și forma pernelor, ci și prin sentimentul că dorim să îți oferim o experiență personală: de la packaging, la customer service și la produse în rar întâlnite în estul Europei. Scopul nostru este să simți că aparții unei comunități de oameni care vor să fie altfel, prin alegerile lor: unice, autentice, orientate spre calitate și valoare.

Products

Lucrăm cu fabrici și producători Europeni cu experiență transmisă din generație în generație, renumiți pentru manopera și calitatea materialelor. Înainte de a include un produs în catalogul nostru, îl testăm și supunem unui test riguros de calitate. Ne asigurăm că toate materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate și trec proba timpului.

Descoperă produsele